dimecres, 6 de febrer del 2019

Dijous Culturals a Marata
Trobem-nos i parlem-ne
(2015, 20 any)

Febrer-març de 2015
Dijous, a les 21.30 h
Al Centre Cultural de Marata (les Franqueses del Vallès)
Organitza: Centre Cultural de Marata.
Amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura i Educació
(Ajuntament de les Franqueses del Vallès)


Per un consum responsable; reflexió sobre el consumisme, amb Eduard Ibáñez i Pulido, advocat, doctor en Dret per la UB, llicencia en Filosofia per la URL, director de Justícia i Pau de Barcelona, president de la Comissió de Justícia i Pau a Espanya i expresident de la FCONGD.

Parlem de testaments, herències i últimes voluntats; coneixem el Codi Civil català?; què en sabem del pacte successori i de les qüestions legals de les parelles de fet?, amb Albert Domingo Castella, notari de Vilassar de Mar i membre del Col·legi de Notaris de Catalunya.

Parlem de la cooperativa catalana d'energia verda Som Energia; estem cansats d'enriquir amb el rebut de la llum els accionistes de les grans hidroelèctriques?, amb Ero Lugilde Iglesias, biotecnòleg, i Òscar Garcia, de Som Energia.

Parlem de la família; com ens adaptem a les noves estructures familiars; hem de modificar les nostres relacions?, amb Cristina Sánchez Miret, doctora en Ciències Polítiques, sociòloga per la UAB i professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UG, tertuliana de 8TV.